Raamdecoratie

Op zoek naar prachtige raamdecoratie? Dan bent u bij Vloerencentrum de Hoekse aan het juiste adres. Bij Vloerencentrum de Hoekse kunt u ook terecht voor al uw raamdecoratie. Onze leverancier Daantje Dekker levert onze perfecte raamdecoraties. Daantje Dekker is een concept met raamdecoratie dat voor u op maat wordt gemaakt. In dit concept zitten de in Nederland meest verkochte producten en kleuren. Wij zorgen ervoor dat een minimale investering en een maximale opbrengst worden gerealiseerd. De collectie is zo opgebouwd dat er met diverse producten perfecte combinaties kunnen worden gemaakt.

Waarom raamdecoratie van Daantje Dekker?

  • Sfeervol: sfeervolle raamdecoratie is een visitekaartje voor uw huis. Dan wilt u het liefst een kwalitatief hoogwaardige decoratie die ook nog onderhoudsvriendelijk is. Bij Vloerencentrum de Hoekse kunt u uw wensen realiseren.
  • Op maat: met Daantje Dekker als leverancier van Vloerspecialist de Hoekse kiest u voor een uitgebreid assortimeent raamdecoratie op maat. Hierdoor is het veel makkelijker uw perfecte raamdecoratie te vinden omdat bouwmarkten vaak alleen standaardmaten verkopen.
  • Interessante prijs: in vergelijking met andere bekende merken heeft Daantje Dekker een aantrekkelijke prijs. Doordat dit een eigenontwikkeld merk is, kunnen prijsstunten voorkomen worden.
  • De meest verkochte producten en kleuren: doordat Daantje Dekker de in Nederland meest verkochte producten en kleuren biedt en er heel veel verschillende combinaties gemaakt kunnen worden, zal er voor u en ieder ander zeker iets tussen zitten wat bevalt. 80 procent van alle klantvragen worden beantwoord.

Geïnteresseerd  

Bent u geïnteresseerd in raamdecoratie van Vloerspecialist de Hoekse? Neem dan contact met ons op. Voor al uw vragen en verdere informatie zijn wij bereikbaar op ons telefoonnummer 0186-610259 of stuur een mail naar info@vloerencentrum-dehoekse.nl.