Trap renovatie laminaat

Trap renovatie laminaat

Vloerencentrum de Hoekse is al jarenlang een bekende specialist op het gebied van vloeren, onderhoud en meer. Zo staan wij ook bekend om onze service op het gebied van trap renovatie. Dankzij onze jarenlange ervaring en kennis van verschillende materialen kunnen wij u helpen met uw trap renovatie, wat voor trap u dan ook heeft. U kunt bij ons kiezen uit verschillende mogelijkheden wat betreft het materiaal voor de trap renovatie, onder andere laminaat.

Waarom trap renovatie laminaat?
Als u kiest voor laminaat als materiaal bij uw trap renovatie, kiest u voor een frisse uitstraling van de trap. Laminaat heeft de uitstraling van hout, maar is gemaakt van kunststof. Dit zorgt ervoor dat het relatief voordelig is om uw trap te bekleden en dat het gemakkelijk is in onderhoud.

De specialisten en materialen bij de Hoekse voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Zo weet u zeker dat u kwaliteit en service ontvangt en komt u niet voor verrassingen te staan.

De mogelijkheden bij trap renovatie laminaat
Als u kiest voor laminaat, heeft u verschillende mogelijkheden. Bij laminaat als trapbekleding worden meestal twee soorten laminaat gebruikt, namelijk HPL en CPL. Deze twee soorten lijken op elkaar, maar zijn toch iets verschillend. HPL is meer slijtvast door een dikkere bovenlaag.

De laminaten bekleding wordt doormiddel van overzettreden op de trap geplaatst. Deze overzettreden worden over de bestaande treden gezet. Het bekleden van de trap met laminaat is door onze moderne technieken en ervaren specialisten niet veel werk. Dit betekent dat laminaat voor u een relatief voordelige keuze is. Daarnaast is er niet alleen de mogelijkheid om met overzettreden te werken, maar ook met treden die zijn verlijmd met profiel.

Bij interesse of voor meer informatie over laminaat of over onze andere mogelijkheden wat betreft materialen voor traprenovatie, kunt u contact met ons opnemen. Onze medewerkers kijken dan wat wij voor u kunnen betekenen.