Vloerbedekking

Vloerbedekking

Bent u op zoek naar een mooi nieuw karpet als vloerbedekking? Hiervoor bent u bij Vloerencentrum De Hoekse aan het juiste adres. Vloerbedekking is nog steeds een erg populaire manier om uw vloeren te bedekken. Dit is natuurlijk niet voor niets: er zitten een aantal voordelen aan die laten zien dat het tegenwoordig ook nog een goede keuze is!

Voordelen vloerbedekking

Gezond: in tegenstelling tot wat veel mensen denken, is vloerbedekking juist heel gezond! Stofdeeltjes hechten zich aan de textuur van de vloer in plaats van dat ze in de lucht zweven en ingeademd worden.
Sfeervol: vloerbedekking heeft een warme uitstraling. Niet alleen door de kleur is het erg sfeervol, ook door de textuur wordt de ruimte behaaglijker en gezelliger.
Veilig: vloerbedekking is van stroef materiaal gemaakt, waardoor u minder snel uitglijdt en ten val komt. En in het geval dát u ten val komt, komt u in ieder geval wat zachter neer dankzij de zachte stof.
Geluiddempend: dankzij de stoffen materialen, is er sprake van een geluiddempend effect. Dit is bijvoorbeeld voordelig als u onderburen heeft of spelende kinderen die veel geluid maken.
Energiebesparend: vloerbedekking houdt warmte vast. Het is hierdoor aangenamer om op blote voeten te lopen en vloerverwarming is hierdoor dus niet nodig! Ook de verwarming hoeft minder snel aan.

Interesse?

Bij ons kunt u terecht voor een uitgebreid assortiment. Onze leverancier Lifestyle Interior zorgt ervoor dat u keuze heeft uit verschillende stoffen, kleuren en prints van de beste kwaliteit voor de laagste prijs. Neem eens een kijkje bij ons in de winkel voor het complete assortiment! Er zit altijd wel iets voor u bij. Neem contact met ons op of kom eens bij ons langs en wij zullen u alle mogelijkheden laten zien.