Traprenovatie

Traprenovatie

Bent u uw oude trap zat en wilt u graag uw trap bedekken met een nieuw materiaal? Bij Vloerencentrum de Hoekse kunt u ook terecht voor de renovatie van uw trappen. Door onze jarenlange ervaring en deskundige verstand van materialen kunnen wij u met elke traprenovatie helpen.

Bij Vloerencentrum de Hoekse bent u verzekerd van een trap renovatie waarmee rekening wordt gehouden met uw wensen, interieur en budget. Samen met u gaan wij rond de tafel zitten om te bespreken wat u wilt met uw trap renovatie en wat het uiteindelijke gewenste resultaat moet worden.

Ruim assortiment aan materialen

Bij ons heeft u de keuze uit verschillende materialen en kleuren. Elke combinatie kan gerealiseerd worden! Dus welk type interieur u ook heeft, modern of klassiek en vintage of strak: er is altijd wel een trapbekleding die bij u en uw interieur past! Heeft u moeite met beslissen welk materiaal en welke kleur er bij uw interieur past? Wij helpen u graag! Kom eens langs of neem contact met ons op en we zullen zien wat we voor u kunnen betekenen.

Interesse?

Heeft u interesse in onze traprenovatie? Neem dan contact met ons op en wij zullen u uitleggen wat de plannen zijn op het gebied van uw trap. Maak uw wensen kenbaar en wij zullen kijken wat het beste bij u past qua materiaal, kleur en vorm. Voor meer informatie over de verschillende materialen die wij gebruiken voor het renoveren van trappen, klik op onderstaande afbeeldingen of kom eens bij ons langs!

PVC trap renovatie

a

Parket trap renovatie

a

Laminaat trap renovatie

a

Kurk trap renovatie

a

Tapijt trap renovatie

a