Trap renovatie tapijt

Trap renovatie tapijt

Vloerencentrum de Hoekse is de specialist in vloeren & onderhoud. Dankzij onze jarenlange ervaring en moderne technieken, leveren wij kwalitatief hoogwaardige vloeren en onderhoud. Naast vloeren, kunt u bij ons ook terecht voor trap renovaties. U heeft hierbij keuze uit verschillende soorten, bijvoorbeeld een trap renovatie met tapijt.

Waarom trap renovatie tapijt?

Een traprenovatie met tapijt is een relatief goedkope optie en het brengt vele voordelen met zich mee. Tapijt heeft namelijk een isolerende werking en zorgt voor meer grip op de trap, waardoor het een veilige optie is. Ook is tapijt geluiddempend, wat een hoger comfort geeft.

Het is ook mogelijk uw trap te laten stofferen. Dit kost u iets meer, maar geeft uw trap en woning wel een mooie uitstraling.

Mogelijkheden voor uw trap renovatie tapijt

Als u bij een traprenovatie kiest voor tapijt, zijn er vele mogelijkheden. Wij leveren namelijk tapijt in vele soorten, maten en kleuren. Daarnaast kunt u ook nog kiezen uit verschillende structuren en materialen, zoals geweven tapijt. De tapijtsoort is bepalend voor de kwaliteit van het tapijt. U heeft bij een traprenovatie met tapijt dus alle vrijheid om zelf te bepalen hoe uw trap er uiteindelijk uit gaat zien. Zo kunt u de trap volledig naar uw stijl en de stijl van uw woning kiezen, nog een voordeel van een traprenovatie met tapijt.

Verdere mogelijkheden

Naast een traprenovatie met tapijt, bieden wij van Vloerencentrum de Hoekse u ook mogelijkheden voor een renovatie met PVC, parket, laminaat en kurk. Als u niet zeker weet welk materiaal het beste past bij uw wensen, kunt u contact met ons opnemen. Onze specialisten kunnen dan bepalen welk materiaal het beste geschikt is voor u en uw woning.