Trap renovatie parket

Trap renovatie parket

Als u uw trap wilt renoveren, is het belangrijk dat u goed nadenkt over welk materiaal het beste bij u past. Materiaal voor een trap is namelijk erg belangrijk. Als u op zoek bent naar een unieke trap met een mooi patroontje, dan is een trap renovatie met parket echt iets voor u. Daarnaast is er de mogelijkheid om voor overzettreden te kiezen of treden verlijmd met profiel.

Wat zijn de mogelijkheden?

Met parket zijn de mogelijkheden eindeloos. Er zijn tientallen verschillende patronen en kleuren mogelijk, waardoor elke combinatie mogelijk is! Het is natuurlijk wel belangrijk dat uw trap bij uw interieur en woonstijl past. Bij Vloerencentrum De Hoekse kunt u terecht voor verschillende patronen, waaronder een (dubbele) visgraat, een Hollands patroon, een Weense of Hongaarse punt, Kompasster, Bourgogne en eventueel ook zonder, met of dubbele band en bies. Kortom: veel verschillende mogelijkheden. Bent u benieuwd wat de verschillende patronen inhouden, kom dan eens bij ons langs! Wij laten u graag alle mogelijkheden zien.

Heeft u een ander patroontje in gedachten? Maak uw wensen kenbaar! Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij in staat vrijwel elk patroon te maken van parket. Neem contact met ons op en wij zullen zien wat we voor u kunnen betekenen.

Geïnteresseerd?

Wij laten u graag alles zien op het gebied van trap renovatie parket. Onze werknemers gaan zeer nauwkeurig en vakkundig te werk. waardoor u verzekerd bent van een trap renovatie van zeer goede kwaliteit. Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op of kom een keertje langs.