Trap renovatie PVC

Trap renovatie PVC

PVC is een uitstekend materiaal voor een trap renovatie. PVC is een kunststof en heeft een voordelige prijs. Ook is het materiaal makkelijk te onderhouden. Er zijn verschillende kleuren en soorten beschikbaar. Je kunt kiezen voor PVC met een houten motief of voor een moderne uitstraling gaan. Daarnaast is er de mogelijkheid om voor overzettreden te kiezen of treden verlijmd met profiel.

Waarom uw trap renoveren met PVC

PVC is zeer stil en geluiddempend. Ze geven weinig contactgeluid en zijn daardoor zeer geschikt voor een trap. De traptreden zullen altijd warm zijn doordat PVC de kamertemperatuur aanneemt en daardoor is het altijd behaaglijk aan de voeten. Het is een materiaal dat duurzaam is en heel lang meegaat. De trap wordt ook gerenoveerd volgens bepaalde productiemethode, die garandeert dat de vloer een zeer sterke toplaag heeft en daardoor zeer slijtvast is. Daardoor is een dergelijke hoeveelheid PVC ook relatief goedkoop in de aanschaf, omdat u er zo lang woonplezier van hebt. Ook is PVC zeer gemakkelijk in onderhoud: het houdt de trap stofvrij, even schoondweilen en jaarlijks behandelen met een cleaner is voldoende.

Geïnteresseerd?

Bij Vloerencentrum de Hoekse staat vakmanschap en kwaliteit hoog in het vaandel. Zo maken wij gebruik van kwalitatief goede producten en werken wij samen met een van de weinige meesterparketteurs die Nederland rijk is. Dit alles om u ervan te kunnen verzekeren dat wat u wenst ook wordt gerealiseerd. Bent u geïnteresseerd in traprenovatie van Vloerspecialist de Hoekse? Neem dan contact met ons op. Voor al uw vragen en verdere informatie zijn wij bereikbaar op ons telefoonnummer 0186-610259 of stuur een mail naar info@vloerencentrum-dehoekse.nl